tankartankartankar...

det finns en sak jag har tänkt på.. jag är verkligen en sånn som hatar att se mina nära och kära ledsna och jag tycker att det är så jävla jobbigt och så fort någon i min närhet inte mår bra eller bara är allmänt ledsen så är jag alltid där och ska skämta bort det.. Men grejen är den att min brorsa och pappa är precis likadana och hatar sånt preics lika mycket som mig, så jag är på sätt och vis uppväxt med det och för mig är det jävligt skönt för då tar jag saken på ett annat sätt.. medans kompisar till mig tycker det är skit jobbigt att jag är så bara för att det inte verkar som om jag visar omtänksamhet då.. men så är jag liksom..

Och sen är jag en sånn person som aldrig verkligen aldrig skulle kunna visa mig ledsen.. det spelar ingen roll om någon dött , jag blivit sårad, dumpad eller vad som helst! Jag är alltid hon som springer runt med största leendet på läpparna och verkar må hur bra som helst. Men i verkligheten är jag så liten i mig själv och när jag oftast är ensam kan jag ligga och gråta för jag själv vet hur jag mår. Och jag vet att om jag skulle visa för andra hur jag är så vet jag att dom skulle bry sig för jag har verkligen världens bästavänner men det går liksom bara inte.. jag vill inte verka som en svag, ledsen person jag vill vara en glad och utåtriktad person även fast det inte alltid är så jag känner. Innuti mig själv ibland så är jag helt förstörd..mitt liv är en katastrof och jag hatar allt! Men jag sätter alltid mina kompisar före mig.. dom ska alltid ha det bästa och må bäst och jag tar mig själv efter. Jag känner mig inte lika viktig och jag klarar mig och behöver inte ha uppmärksamhet! Jag ska visa mig som en stark person även om det inte alltid är så jag känner.. but that's life!


bööööög

sitter hemma hos anton med sami och bögar.
hejdååååååååååååååååååååååååå!


begravning..

har precis fikat med lite släkt osv.. blev smörgåstårta så jävla gott *mums* men begravningen va lite jobbigare, så sjukt jobbigt att se alla ledsna och se alla helt förstörda.. usch! Och sen att man får huvudvärk ala slag i huvet av stekpannan när man gråter gör ju inte riktigt saken bättre..

Men till nåt bättre, min syrra kommer snart hit och så ska jag fixa hennes hår och så tänkte jag vila lite för sen runt 6 ska jag träffa anton och sami och vad vi ska göra vet jag inte riktigt ;)
Och imorgon blir det tjejmiddag hos Hanna med lite brudar, mys de!

latero!



inge smink.. & sönder gråtet ansikte!


stäääädar!

håller på och städar mitt rum som en juuude, så jävla tråkigt och så jävla segt men det behövs ska ni veta.
Haha men det är typ klart strax. inte mycket kvar.
Men bloggar inte mer med tanke på att jag måste fixa kläder och lite sånt
eftersom jag ska på begravning imorgon, hörs!
puss






fääärgat hår!

sitter just nu med blött hår & har precis färgat det en aning mörkare för att det ska passa in med mina extencions. Blev faktiskt riktigt snygg & jag är helt nöjd :)
Nu blir det roligare att fixa, håret!
yeaah ;)


hååår!

fixade håret på min syrra i fredags, fan vad jag älskar att pilla & fixa!
det är fan min grej ;)


snygg syster man har asså!


moget folk det finns!

har precis fixat mitt hår & ska strax lägga mig, är inte så trött men tanke på att jag sov på dan haha men äsch det är bara att ligga och blunda så somnar man vell nån gång.. eller? jorå jag klara fan allt ;) är man bäst så är man! Imorgon är en rätt seg dag i skolan och ska göra ett prov på eftermiddan och måste snacka med lite lärare om saker jag missat när jag varit borta som jag måste ta igen -.- äsch det ska nog gå rätt bra!

och sen till den omogna människan som har kommenterat mitt andra inlägg, asså haha vad är det för fel på dig? jag har inte haft kontakt med theo sen i april typ.. och så kommer du från ingenstans nu och frågar? jadu det va ju lite udda. Men kan iallafall säga att jag inte bryr mig och om du nu känner theo och vill veta fråga honom?.... Jag orkar liskom inte direkt lägga ner tid på att svara och bry mig! Och sen att din ip-adress kommer ifrån kiruna gör allt lite mer mysko i tanke på att du skrivit ifrån sollentuna bois?

aja pallar inte lägga ner energi på sånt för jag är grymt glad just nu :D
längtar iaf te helgen höhö, hörs imorgon love u!
GODNATT


kneeeees


gymnasium? JOBBIGT!

känns så jävla jobbigt just nu, har så sjukt mycket tankar om vad jag egentligen vill bli! Kan helt seriöst inte bestämma mig.. Känns som att stylist är nåt jag alltid velat bli, smink & allt som är intressant men endå så vet jag inte riktigt om jag kan få en framtid med det? kan jag verkligen bli nåt och kommer jag tjäna på det? gah får helt enkelt damp! menmen.. får vell plugga om annars !

står iaf bland
plusgymnasiet
realgymnasiet
plus några till



någon som går linjen & vet om den är bra?


godkväll!

sitter just nu i sängen med ansiktsmask, känns så jävla skönt förutom att det blir jävligt kallt och äckligt :o      Men vill man ha fin hy så vill man, och det vill jag så nu tänker jag fixa det!

Har igentligen inte dålig hy, men visst jag kan erkänna att det dyker upp en finne då och då men det gör det vell hos alla eller?
Anyway har precis försökt plugga lite.. vilket inte gick så bra! Men just nu har jag absolut noll tålamod till läxor eller skolan! Ska bli grymt skönt med lov, eller vad säger ni? :)

Oj nu måste jag tvätta bort masken, hörs sen!


ööhm.. vakna precis

somnade typ direkt när jag kom hem ifrån skolan så nu känner jag mig helt seg, tog typ 1 timme för mig att svara på antons sms.. men det är det fan värt! Finns fan inget skönare än att sova efter skolan ;)

nu ska jag vara duktig & plugga.
Så hörs senare!
love


fresh, trött & jävligt glad!

har precis tagit en varm dusch, kan varit det bästa jag gjort på länge om vi säger så.. men it's nice to be fresh huh?!? ;) Måste fixa mitt hår lite nu, göra flätor & sätta i lite olika krämer och fixa inför imorgon så jag slipper gå upp way to early. Men kämpar med att tänka på att det faktiskt bara är tre skoldagar kvar sen har jag höstlov eftersom jag är ledig på fredag då jag ska på mormors begravning då. Så vi får la se hur det blir då.

Är även på jävligt bra humör just nu kan ja ju meddela :) Har tillbringat min kväll med jossan och vi har tänkt om lite.. först va det planer på att dra ner till götet och spendera ett par dagar, men planera blev ändrade och vi har istället bestämt oss för att stanna kvar här i stockholm och kära lite kul istället. Här har vi alla våra kompisar. Iof i götet har vi ju min älskade kusin och sådär och vi äääääääälskar götet för det är världens härligaste folk där :p Men vi trivs här med liksom, hehe! Äh de blir nog nice. Härligt folk gör livet roligare, inte sant? ...

Men börjar klockan bli way to much & jag är faktiskt riktigt trött idag så funtar på att lägga mig i tid idag och vakna upp utvilad imorgon istället ? känns faktiskt mycket bättre!

Så vi hörs någongång imorgon okej? nattinatti


fräschT

proomenad!

somnade aldrig, men vilade en stund & det kändes jävligt bra förutom att jag var död när jag skulle käka. Men nu har jag fått i mig käk och ska byta om sen blir det promenix med jossan, ska bli jävligt skönt att komma ut och snacka lite.. det va ju liskom ett tag sen. En hel natt för att vara exakt ;)

Vi funtar på att ta en jävligt lång promenad och dra ner mot rönninge-nytorp osvosv! 
Nä fan nu måste jag byta om och fixa så jag är klar när jossan är.
 Hörs förmodligen later cuties!


trött, arg & adhd!

okej vi kan ju typ sammanfatta dagen såhär..
vaknade alldeles för sent så fick stressa som fan för att hinna till min lektion.. hade matte som gick helt okej faktiskt och efter det No och fråga dom som var där om jag hade damp?!? Och yes det hade jag för jag hatar fysikkemibiologi .. TEKNIK och aah jag hatar det helt enkelt. Sen lunch som va äcklig & seg.. sen slöjd & idrott och det måste jag vell erkänna gick helt okej liksom.

Nu ligger jag iallafall och döööööööööööör i min säng & pratar med jostafa. Ska käka middag & sen möta jossan för en långprommis. Blir fan tiidigt i säng ikväll eftersom jag är mer död än levande idag, rekommenderar inte att gå till skolan om du får sova i sisådär 4 timmar.. det är rätt jobbigt & japp idag kom min ADHD fram.  
Ska fan sova en stund nu innan det blir promenad. tjaaaråå!





snygging man är idag då.. fan fult hår & ingäää smink. tack för mig!

godnatt!

vi kollade filmen idag, den va helt okej och lite små läskig sådär haha nu kan man typ inte sova. menmen! Ska iaf försöka sova nu genom att kolla en komedi haha får se om jag lyckas. hörs imorgn pusspåer !


gooooooooodmorgon

haha vi vaknade för typ en timme sen och har precis käkat frukost, snacka om att man får panik när man vaknar försent... menmen that's life!

jag och jossan funderar på om vi ska dra på bio ikväll & kolla panoramal acitivity, sägs att den är jävligt läskig så vi får vell se helt enkelt.. förmodligen så lär vi dö hehe :p

Så vi får vell se om jag kommer blogga mer ikväll eller om jag kommer sitta helt emo i mitt rum haha nerå men bloggar mer sen, nu ska vi fixa & lite så.
ciaao!


gaaaaaaaaaaaah!

JAG ÄR FAST I DET HÄR SPELET NU... HELVEEETE!



nä ska tvinga mig själv att sova nu!
natti


jag och jossan är fan bäst.

vi ligger fortfarande och segar vad datorerna (?) har en varsin data och så ligger och typ snackar med varann på msn när vi mycket enklare bara skulle kunna snacka i verkligheten haha. Men är man klingströmare så är man det helt enkelt & det är jävligt soft kan jag berätta för er. Har precis fixat mitt hår och gjort en inbakad fläta så jag är fit for fight för att lägga mig och sova.. men sen har jag typ världens piggaste b-rud brevid mig som inte allls ska sova.. så får vell köra en jag-ska-bara-vila-ögonen-en-snabbis grej! Om hon nu går på det? tveksamt hehe ;)

Men helt seriöst det finns inget skönare än att somna när man är såhär galet trött?!? har jag inte rätt huuh?!? fast nu fick jag precis kvinnan att tvätta av sig sitt smink så nu börjar det hända saker här helt enkelt. Så nu blir det att sätta på en rulle & sen slagga.

Nattinatti & sovsött!


the best part of me was always you..

kom precis hem ifrån nytorp mår inte så jätte bra eftersom jag varit sjuk och lite så, men vi hade helt klart en mys kväll hos lucas :) så det va la nice. Förutom när erik sulade en snöboll i min nacke.. haha men han ska självklart få tbx nån gång.

anyway nu ska jag & jossan äta popcorn & chilla vid datan!


nu blir det nytorp!

kom hem för ett tag sen så nu sitter jag här & fixar mitt hår.. sitter faktiskt med papilotter eller vad fan det heter så vi får vell se om jag får fin fina lockar ikväll? hope so.. men iallafall så ska vi dra ner snart te rönninge och möta bollvik och sen drar vi te lucas tror jag det blir.. hoppas jossan har snackat med petter ;) så det ska la bli nice ikväll iguess! Så hinner nog inte blogga nä jag kommer hem, eller jag kommer nog inte orka hehe (a) Men då lär vi hörs imorgonbitti eller nåt sånt :) ska även berätta och visa hur jag gjort mitt hår då. Vänta med spänning ;)
ciao!


11.27

hinner inte skriva så mycket i tanke på att min pappa hämtar mig om 15 minuter och jag sitter fortfarande i underkläder och har inte ens sminkat mig. Så det är rätt stress :p Men lovar att uppdatera bättre när jag kommer hem helt enkelt. Så vi hörs så sötisar! 
love


sova? höhö vad är det.

haha asså fan vad dålig jag är.. skulle inte jag sova? jo oj juste.
haha fast ska jag berätta en sak för er?
jag har precis duschat :)

fick ett sånt där spontan ryck från ingenstans & tog mig en dusch så nu känner jag mig fräshare än aldrig förr.. typ! Och sitter och funderar på lite saker.. like always. Men måste fan tvinga mig själv att sova snart eftersom jag ska upp om 7 timmar.. buuhuu jag vill sooova ut. Men icke sa nicke.
Men hey allt för pengar? yeah right... hehe!
ciiiao!


ska strax lägga mig..

höhö när man väll snackar med jossan så går det verkligen inte att lägga sig eftersom hon pratar om allt! men det är bara söt att hon litar på mig, gulle då <3 .

Men iallafall ska typ jobba med pappa på rsf avslutningen imorgon en stund ( cashflow you know ) sen hem lite fort och fixa mig innan jag ska ner till nytorp mot kvällen på lite krök? haha inte för att jag ska dricka.. men dom andra kanske ska? vem vet! Men sen söndag blir nog mest chill som vanligt ;)

Men sötisar vi hörs imorgonbitti innan jag drar och jobbar helt enkelt!
Sov sött, nattinatti


gulle då!


hoho!

brudarna drog precis så sitter och snackar lite vett med min söta kusin som vanligt på kvällarna, haha det är vad vi är bäst på helt enkelt.. hon är helt enkelt bäst!

har haft sjukt mys ikväll med brudarna och bara tagit det lungt helt enkelt.. låg och snacka i sängen och kolla film. Har inte umgåts med dom såhär på riktigt länge så kände verkligen att det behövdes. Så otroligt mys, förutom när vi drog på musik & min granne hängde ut genom fönsret och skrek på oss, eller när mina tavlor helt plötsligt ramla ner i golvet.. eller när min säng braka ihop. Haha fattar inte vad det är för fel i mitt rum. Men vi är ju så jävla bra så vi kom på en perfa lösning och nu är sängen fin igen.. förutom att den står på marken hehe.


halloj sötisar!

har precis fixat mig lite smått ska strax dra och möta brudarna, sen så ska vi vara hos mig ikväll och ha det allmänt nice. Har även satt in extencions idag så nu har jag långt & fint hår ;) haha aja vi hörs senare. puss


<3



jag är så jävla glad att jag har dig!


halloj... igen!

mitt första inlägg på bloggen.. bloggade ju förut men hade sånn jävla tråkig design så jag tröttnade och den är vell mer eller mindre lika tråkig nu men det är påväg förändringar och en design som är riktigt snygg håller på att fixas.. vi får la bara se när den blir klar och hur långt tid det tar.

har även haft en rätt pissig kväll.. allt som händer just nu tar mer eller mindre på krafterna och allt blir rätt jobbigt.. tur att man har vänner att lita på <3

har precis kollat klart alla gossip girl program & ska strax sova.
måste bara fixa lite saker innan och inte glömma att
ladda min mobil, hehe..
hörs imorgon, puss!


Välkommen till min nya blogg!

hfislkfvseryhstyjkjtrtsfghf

RSS 2.0